Хенрих Мхитарян призна, че се чувства много по-добре в Рома

...
Хенрих Мхитарян призна, че се чувства много по-добре в Рома
Коментари Харесай

Мхитарян разкова Арсенал: Караха ме да правя странни неща за футболист

Хенрих Мхитарян призна, че се усеща доста по-добре в Рома при Пауло Фонсека и стилът му на игра, в сравнение с в Арсенал при Унай Емери. Мхитарян бе махнат от Арсенал чартърен, само че е в доста добра форма, откак дебаркира при „ джалоросите”, откакто има три гола и асистира два пъти в четири мача от Серия А.

„ Когато бях в Арсенал, ме караха да върша разнообразни неща от това, което се чака. Хората желаеха от мен напълно разнообразни неща”, сподели халфът пред британските медии.

„ Философията на Емери е друга от тази на Фонсека. Сега се усещам доста по-добре, тъй като играя по-добър футбол, който считам, че ми приляга”, зачекна още арменецът.

Мхитарян е с наем на „ Олимпико” до юни, като в него няма алтернатива от Рома да го закупи, само че Мхитарян не отхвърли, че желае да остане във Вечния град. „ Футболът се трансформира доста бързо и не знам какво може да стане в този момент към този момент. Особено, откакто сезонът е спрял. Ще забележим какво ще се случи, откакто продължим с футбола”, добави още Хенрих Мхитарян.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР