Хенрих Мхитарян дебютира с екипа на Арсенал, но артилеристите в

...
Хенрих Мхитарян дебютира с екипа на Арсенал, но артилеристите в
Коментари Харесай

Горчив дебют за Мхитарян! Арсенал се изложи в типичен стил срещу кандидат за изпадане

Хенрих Мхитарян дебютира с екипа на Арсенал, само че " артилеристите " в характерен жанр изгубиха от борещия се оцеляването си в елита отбор на Суонси. " Лебедите " стигнаха до победа с 3:1, а триумфът ги измъкна най-малко краткотрайно от рисковата зона.

Арсенал стартира по-добре срещата и се усещаше по-комфортно на " Либърти ". Това докара до попадение на Начо Монреал по-късно повече от половин час игра, който се възползва от положително центриране на Месут Йозил.

Отговорът на домакините обаче бе мълниеносен, откакто Клукас бе изведен в комфортна позиция против Петер Чех и не сгреши за 1:1.

След почивката " топчиите " пробваха напън, само че домакините действаха доста устойчиво в защита. След час игра новото попълнение Хенрик Мхитарян се появи на мястото на Мохамед Елнени, само че секунди по-късно Петър Чех позволи неточност и Джордан Аю (61) направи обрата цялостен.

До края на мача гостите не стопираха да нападат в търсене на изравнителен гол, само че вместо това получиха трети във вратата си, още веднъж дело на Сам Клукас (86) , оформил крайния резултат.

 Снимка 337353
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР