Хенри Сехудо залага титлата си в категория петел срещу Доминик

...
Хенри Сехудо залага титлата си в категория петел срещу Доминик
Коментари Харесай

Доминик Крус може да поднесе една от най-големите изненади в историята

Хенри Сехудо залага купата си в категория петел против Доминик Крус след броени часове във Флорида. Крус не се е бил от декември 2016 година и предстоящо е новобранец в срещата. Доминик е някогашен първенец в категорията и дълго време беше на върха. Сега обаче нещата са се трансформирали и той ще търси първа победа в клетката на UFC от близо 4 години.

 Елитният спорт се завръща: време е за кръвожадното UFC 249
Крус беше в серия от 13 следващи победи, само че загуби от Коди Гарбрандт през декември 2016 година и сдаде трона. Залогът е голям за него в този конфликт, който той одобри с малко предупреждение. Дейна Уайт, който е президент на UFC има вяра, че Крус може да сервира най-голямата изненада в историята при победа над Сехудо:

" На 100% имам вяра, че това ще бъде най-голямата изненада в историята, в случай че се случи. Говорете каквото желаете за Сехудо, само че той излгеждаше необикновено в последните си срещи. Точно в този момент той е индивидът в двете категории. Крус е боецът с минимум шанс в историята. Вижте всички тези травми, които получи това момче. Ако успее да победи, то това е най-голямата изненада. Това ще е изненада, каквато Мат Сера сервира, когато победи Джордж Сейнт Пиер. "
mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР