Хенри Кавил сподели, че не харесва сексуалните сцени в киното

...
Хенри Кавил сподели, че не харесва сексуалните сцени в киното
Коментари Харесай

Хенри Кавил: Не виждам смисъл от секс сцените във филмите

Хенри Кавил показа, че не харесва половите подиуми в киното и малкия екран, и сложи под въпрос нуждата от тях, потвърждавайки, че от време на време е по-добре феновете да употребяват " човешкото си въображение ", заяви IGN.


По време на изявление за подкаста Happy Sad Confused на Джош Хоровиц, Кавил призна, че " не е почитател " на снимането на интимни подиуми и не " схваща " за какво те се появяват толкоз постоянно, макар че признава, че има някои условия, при които те могат да прибавят стойност към описа.

" Не ги разбирам - не съм им почитател ", твърди Кавил за секс сцените. " Има условия, при които сходна сцена в действителност е от изгода за кино лентата, а освен за публиката, само че мисля, че от време на време в наши дни се прекалява с тях “, добави той.

„ Това е, когато имаш възприятието, че си казваш: " Това в действителност ли е належащо, или просто хората са с по-малко облекла? " - продължи той. " И тогава започваш да се чувстваш по-неудобно и си мислиш: " Тук няма зрелище. Няма произведение, което да се придвижи в останалата част на кино лентата. “ "

Кавил повтори, че има случаи, в които " тези подиуми могат да бъдат страхотни ", само че от време на време на тях се разчита прекалено много на тях, тъй че би трябвало да се намерения повече за това " какво прави това за нас, с изключение на концепцията " О, гол човек, ужасно ".

Макар че в предишното Кавил е играл в многочислени сходни моменти, в това число в The Witcher на Netflix (с цел да се добави към историята, а не да се сътвори " шокова стойност " ), не му се е налагало да снима секс подиуми за най-новия шпионски трилър на Матю Вон, който също участваше в подкаста, Argylle.

Сред идните планове на Кавил са горещо предстоящият рестарт на Highlander, за който той ще стартира да тренира " съществено ", и филмовата галактика Warhammer 40 000, която стартира да се " развива вярно " предходната година и в този момент " напредва доста добре ". /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР