Хенри Кавил се появява рядко с приятелката си на изпълнителен

...
Хенри Кавил се появява рядко с приятелката си на изпълнителен
Коментари Харесай

Хенри Кавил се появява рядко с приятелката си на изпълнителен директор на Холивуд Натали Вискузо, докато двойката е забелязана да напуска хотел в Лондон

Хенри Кавил се появява рядко с приятелката си на изпълнителен шеф на Холивуд Натали Вискузо, до момента в който двойката е била видяна овакантяване на хотел в централен Лондон в неделя сутринта

Това идва, откакто Хенри разкри, че ненавижда да снима секс подиуми и ги жигосах като „ употребявани прекомерно доста “ в киното и като „ опрощение “ да виждам хора с по-малко облекла.

Актьорът, роден в Джърси, е претърпял груби фотоси през цялата си кариера, а точно в пробива му The Tudors и по-скоро The Witcher на Netflix.

Но някогашната звезда на Супермен сподели, че сцените го карат да се усеща „ неловко “ и постоянно прибавят малко към описа.

Въпреки че сподели, че от време на време могат да бъдат " страхотни " в подпомагането на разказването на истории във филми, Хенри твърди, че човешкото въображение по този начин или другояче ще " надмине " всичко, което е сложено на екрана.


Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР