ХЕНДЕРСЪН, Невада (AP) — Tennessee Titans поискаха интервю с временния

...
ХЕНДЕРСЪН, Невада (AP) — Tennessee Titans поискаха интервю с временния
Коментари Харесай

Titans поискаха интервю за временния треньор на Raiders Антонио Пиърс

ХЕНДЕРСЪН, Невада (AP) — Tennessee Titans желаеха изявление с краткотрайния треньор на Лас Вегас Антонио Пиърс, евентуално давайки конкуренция на Raiders, в случай че в последна сметка му предложат цялостния работа.

Тенеси търси заместител на Майк Врабел, който беше уволнен във вторник след шест сезона. Той реализира 56-48, само че загуби 18 от последните си 24 мача и означи 6-11 този сезон.

Титаните също желаеха изявление с координатора на отбраната на Далас Дан Куин и координатора на офанзивата на Ню Йорк Джайънтс Майк Кафка. Каубоите одобряват Грийн Бей Пакърс в неделя в кръга с уайлд кард.

Екипите от НФЛ не могат да стартират персонални изявленията преди края на дивизионния кръг и също по този начин не могат да интервюират претенденти, наети от други тимове от НФЛ, до вторник или сряда за всеки треньор, чийто тим е завършил или тимът има довиждане в плейофите.

Сезонът на Raiders завърши, откакто приключиха 8-9, само че стигнаха до 5-4, откакто Пиърс размени Джош Макданиелс по средата на сезона.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР