ХЕНДЕРСЪН, Невада (AP) — Последните три мача на Raiders показаха,

...
ХЕНДЕРСЪН, Невада (AP) — Последните три мача на Raiders показаха,
Коментари Харесай

Raiders ще трябва да обновят офанзивния си персонал в извън сезона

ХЕНДЕРСЪН, Невада (AP) — Последните три мача на Raiders демонстрираха, че застойът в офанзивата на Лас Вегас не е напълно по виновност на Джош Макданиелс и в това време съвсем напълно негово дело.

Коучингът и подготовката на Лас Вегас по време на игра не са се подобрили и в действителност трагично са регресирали по време на трите мача. Това стана ясно по време на тежката загуба с 3-0 в неделя от Минесота Викингс, в която и двата тима едвам завоюваха 200 ярда.

Но актуалните треньори работят с играчите Макданиелс и генералния управител Дейв Зиглер - и двамата бяха уволнени на 31 октомври - подложен на място. И те могат да създадат толкоз доста с тях.

Най-яркото е, че Рейдърс (5-8) нямат франчайз куотърбек и дали новобранецът Ейдън О’Конъл въобще ще стартира домакинския мач против Лос Анджелис Чарджърс в четвъртък вечер е под въпрос. Временният треньор Антонио Пиърс сподели в понеделник, че ще реши по-късно през седмицата дали да остане с О’Конъл или да се върне при Джими Гарополо, който е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР