Хелзинки. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията

...
Хелзинки. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията
Коментари Харесай

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов се срещна с председателя на Фондация Конрад Аденауер Ханс-Герт Пьотеринг

Хелзинки. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов се срещна с някогашния ръководител на Европейския парламент и ръководител на Фондация " Конрад Аденауер " Ханс-Герт Пьотеринг. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Срещата се организира в границите на конгреса на ЕНП в Хелзинки.
Двамата разискаха идните взаимни планове на Сдружение „ Граждани за европейско развиване на България “ и представителството на Фондацията в България. Цветан Цветанов изрази специфична признателност за отличното съдействие с ръководителя на офиса в София Торстен Гайслер и за редицата извънредно сполучливи и ползотворни взаимни планове, осъществени през годините.
„ С управлението на Гайслер Фондацията се нарежда като водеща неправителствена организация в страната, която работи за развиването на гражданското общество и за насърчаването на диспути по съответни политики в отбрана на общите ни европейски и демократични полезности “, акцентира Цветанов. Той предложения Пьотеринг да бъде представител по време на серията от локални цивилен разговори под надпис " Европа - нашият дом ", която ще бъде извършена при започване на 2019 година за усилване на разбирането на жителите за европейските политики.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР