Хелзинки. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията

...
Хелзинки. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията
Коментари Харесай

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов се срещна с министъра по въпросите на Европейския съюз на Унгария Джудит Варга

Хелзинки. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов се срещна с министъра по въпросите на Европейския съюз на Унгария Джудит Варга. Това се случи в границите на конгреса на ЕНП в Хелзинки, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
По време на диалога Цветан Цветанов и Варга разискаха двустранните връзки сред България и Унгария, като подчертаха, че персоналното другарство сред министър председателите Борисов и Орбан има голяма заслуга за извънредно положителното съдействие сред двете страни. „ Затова свидетелстват двустранните визити на държавно равнище през последните шест месеца “, означиха двамата.
Цветанов и Варга се сплотиха и към мнението, че в този момент е моментът всички партии-членки на ЕНП да работят сплотено за триумфа на общото си европейско политическо семейство, тъй като от този триумф зависи бъдещето на Европа и сигурността на европейските жители.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР