Хелоуин отмина, но все още спираме погледите си върху костюмите,

...
Хелоуин отмина, но все още спираме погледите си върху костюмите,
Коментари Харесай

Секси костюмите на Меган Фокс и Machine Gun Kelly за Хелоуин

Хелоуин отмина, само че към момента стопираме погледите си върху костюмите, които някои от известните личности. Да, ясно ни е, че всички приказват за костюма на Хайди Клум, който бе в действителност впечатляващ, само че Меган Фокс и Machine Gun Kelly също не останаха по-назад.
 Хайди Клум, Хелоуин, Том Каулиц и с какъв костюм изненада моделът тази година
Хайди Клум отново надмина себе си

Винаги ужасно истинска

Всъщност, двамата смениха цели две радикално разнообразни визии за празника. Ще стартираме с първата, тъй като Фокс и Колсън Бейкър, както е същинското име на музиканта, бяха решили да се дегизират като Памела Андерсън и Томи Лий.

В профила си в Instagram, където разгласява серия от фотоси, актрисата се шеговито сложи под подозрение дали това тяхното въобще са костюми. Според TMZ, двамата са се облекли тъкмо както Памела и Томи през 1995 година, когато са участвали на откриването на Hard Rock Hotel & Casino в Лас Вегас.

В поста на Меган Фокс има даже две фотоси на " оригинала ", с цел да се убедим какъв брой тъкмо са се постарали да пресъздадат облеклата и визиите. Но това надалеч не е най-провокативното от двамата за този Хелоуин. От различен пост на Фокс в социалната мрежа виждаме, че са се маскирали по още по-секси метод.

Machine Gun Kelly е духовник, който дава първо причестяване на Фокс, която няма кой знае какъв брой плат по тялото си. Колкото секси и фетишистки да са костюмите им, не са допаднали на всички, тъй като според BuzzFeed в обществените мрежи е имало недоволни, твърдящи, че двамата се подиграват с християнството и сексуализират причастието.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР