Хелоуин не е празник с традиции у нас, но вече

...
Хелоуин не е празник с традиции у нас, но вече
Коментари Харесай

Как се дегизираха родни и световни знаменитости за Хелоуин

Хелоуин не е празник с обичаи у нас, само че към този момент повече от 20 години се отбелязва и по нашите земи. Най-върлите му почитатели са младежите и децата, за които си е същинско развлечение да сложат маска на обичан воин. 

И тази година родните ни звезди, сходно на сътрудниците си по света, също не останаха длъжни на най-страшния празник. И тази година те се маскираха като повече или по-малко ужасяващи създания и споделиха с почитателите си в обществените мрежи своите забавни и, признаваме, истински дегизировки.

Панче Димитриев 
                             

Да стартираме с атрактивния притежател на премията Trendsetter на годината в категория Мъж за 2018-та, който съчетава изявите си на инфлуенсър и фешън гуру с бялата престилка. Преди всичко Панче Димитриев е ортопед-травматолог хирург, само че е прочут и като един от най-добре облечените мъже в България, който по време на пандемията притегля голям брой почитатели в интернет, възхищаващи се на смелите му фешън съчетания и безупречни жанр и осанка. Такъв той показва и точно на Хелоуин, когато бе хазаин на галерия картини на изумителния художник Тони Тодоров. На фрагментите от събитието, съвпадащо с празника, се вижда и артистичната визия, на която той е заложил.

Мария Бакалова 



Българската сензация Мария Бакалова пък блесна с облика на Лолита. За визията си тя не бе пропуснала да постави и класическите червени очила във формата на сърца от едноименния филм на Стенли Кубрик. Фотосите са от празненство, очевидно въодушевено от творчеството на великия режисьор и най-много от лентата му " Широко затворени очи ", в която героят на Том Круз попада в оргия, проведена от хора с маски.

Анита Димитрова 
                             

Избора си на визия за Хелоуин половинката на комика Димитър Рачков насочи вниманието към един много наболял проблем, обвързван с домашното принуждение против дамите. " Happy Halloween! П.с. Този костюм е въодушевен от заглавията в пресата последните 3 години! ", гласи постът ѝ към фрагментите ѝ в Инстаграм. 

Нина Добрев 
                             

Друга известна българка, която и тази година не пропусна да стресне почитателите си, е Нина Добрев. Звездата от „ Дневниците на вампира “ се появи в много злокобна маска. " Опитах да съм секси този път ", написа тя с подигравка към поста си.

Азис 
                             

В не толкоз злокобна роля влезе краля на фолка Азис. Той нажежи пристрастеностите в мрежата с дегизировката на гладиатор.

Дани Петканов 
                             

По по-различен и шеговит метод обаче Хелоуин означи Дани Петканов, който точно на празника показа видео, на което той и синът му се вихрят под звуците на чалга.

Ким Кардашиян 
                             

Американската риалити звезда този път притегли вниманието на почитателите си освен към себе си, само че и към децата си. С очарователните фрагменти, които тя показа, разтопи сърцата на почитателите си. На тях наследниците ѝ са облечени като четири икони на хип-хоп музиката - певиците Алия и Шаде, рапърите Снууп Дог и Ийзи-И. 

Самата Ким пък влезе в синята кожа на сексапилната жълтоока Мистик от комиксите " X-Men ", която умее да се трансформира във всевъзможни човешки и безчовечен същества.
                             

Марая Кери 
                             

Певицата възбуди мъжката публика с дегизировката си на секси магьосница. За хелоунската си визия Кери заложи на черен кожен гащеризон с надълбоко деколте, а вместо метла, яхна велоергометъра.

Дейвид Бекъм 
                             

Дейвид Бекъм е освен мъж фантазия, само че и същински воин. С това се похвали точно на Хелоуин брачната половинка на британската футболна звезда - Виктория Бекъм, която разгласява видео в обществената мрежа, на което обичаният ѝ дегустира от сготвената от него празнична вкусотия. " Когато се приберете вкъщи за вечерята на Мистър Инкредибъл ", е написала Вики. 

Никол Шерцингер 
                             

Както постоянно, Шерцингер се появи в обществената мрежа още веднъж омайващо прелестна и изкусителна. Тя нагорещи пристрастеностите с визия на мъртва хубавица в духа на празника, прочут като Деня на мъртвите, който целият латиноамерикански свят отбелязва на 2 ноември.

Ел Макферсън  



С пост в обществената мрежа журналистът и фешън анализатор Любомир Стойков обърна внимание към още една международна звезда, каквато е Ел Макферсън, само че най-много към българската дизайнерка на нейния тоалет, който австралийската хубавица облече за празненството в замъка на граф Дракула, проведено от Илън Мъск. 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР