Хелоуин наближава и е време да развихрим въображението си за

...
Хелоуин наближава и е време да развихрим въображението си за
Коментари Харесай

Най-лесният и ефектен грим за Хелоуин

Хелоуин наближава и е време да развихрим въображението си за изработката на един по-различен, забавен и артистичен грим, подобаващ за маскарадни празненства. В новото си видео Наталия от ни демонстрира една доста артистична визия, която се прави супер елементарно, с подръчни материали и наподобява доста стилно.

Ето и стъпките:

След като към този момент сме нанесли основа за грим, лек декор дьо загар, коректор за изсветляване на зоната под очите и сме обрисували веждите си, пристъпваме към грима по очите .

В сгъвката на горния клепач първо слагаме с 1-2 тона по-тъмен колорит сянка за дефиниране на клепача.
 Хелоуин Thinkstock/Getty Images
Време е да развихрим и въображението си още на този стадий. Подберете най-различни цветове червила – вие преценете дали да бъдат в една гама. След това напълно безредно – някои с четки, други пък - непосредствено от опаковката, започнете да вършиме най-различни черти и драскотини към очите си , по слепоочията, не пропускайте да дефинирате с цвят скулите, да придадете акцент и върху устните си. Колкото по-небрежно и като че ли цапнато с четка за багра е лицето ви, толкоз по-интересно и като че ли произведение на изкуството ще бъде то.

Накрая вземете черна очна линия , с която да изрисувате очите си. След това, с очната линия направете още няколко драскотини, с които да очертаете леко устните, скулите.

За край поставете серпантина за мигли .

Вижте още:

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР