Хелоуин е времето да носим странна, страшна и дори шокираща

...
Хелоуин е времето да носим странна, страшна и дори шокираща
Коментари Харесай

5-те най-клиширани Хелоуин костюма: Моля, не обличайте това!

Хелоуин е времето да носим странна, страшна и даже шокираща маскировка. Или по този начин най-малко е на доктрина: на процедура всяка година виждаме стотици разновидности на същите пет до болежка познати ни костюма. Ето кои са те:

Виж още: Да си самичък по собствен избор: 5 истории на същински хора, предпочели самотата пред връзка 

Малко коте

Комбинацията от диадема вид “котешки уши ” и къса рокля е сериозен кандидат за купата “най-изтъркан Хелоуин костюм на всички времена ”. Освен в случай че не си търсим среща с Валери Божинов, е добра концепция да се спрем на нещо по-оригинално от облика на “малко коте ”.

Секси зомби (или дявол, или върколак...)

Шампион в категорията “отбиване на номера ” е и оскъдният черен тоалет, смесен с размазани тъмни сенки. С малко въображение този “костюм ” може да мине за всичко: зомби, дявол, върколак, чалга певица след присъединяване в Студентски град...

Виж още: 5 световноизвестни риалитита, които желаеме да забележим в България! Too Hot To Handle, Queer Eye и още 

Харли Куин

Откакто първата част на кино лентата “Отряд самоубийци ” излезе през 2016, Харли Куин се трансформира в един от най-популярните Хелоуин костюми в света. Проблемът обаче е, че целият сексапил на героинята идва от нейната автентичност. А когато на празненството има още 10 индивида, маскирани тъкмо като теб, няма по какъв начин да изпъкнеш.

Вещица

Образът на магьосница е обичан на тези от нас, чиито бюджет за костюм се равнява на цената на една островръха шапка. С него обаче едва ли ще си спечелим точки за досетливост...

Виж още: Секс на първа среща?! Задължително е и тази мацка има брутална история, с която го доказва 

Ангел или демон

Независимо дали се спрем на костюм на ангел или подобен на демон, едно е несъмнено: в дискотеката ще има най-малко още дузина девойки, облечени като нас. Затова май е най-добре да оставим борбата сред положителното и злото за някой различен ден.

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР