Хелоуин е на прага ни. Празникът ще бъде много забавен,

...
Хелоуин е на прага ни. Празникът ще бъде много забавен,
Коментари Харесай

Хелоуин ще е магичен за три зодии

Хелоуин е на прага ни. Празникът ще бъде доста занимателен, трогателен, носещ тайнственост, само че и приятни изненади за някои зодии. В неделя те ще са във вихъра си, ще впечатляват всички с костюма си и просто ще си изкарат необикновено на празненствата. Ето кои са щастливците, съгласно " Elite Daily ".

Телец

В въодушевление са за ваучър и доста ще се забавляват на Хелоуин. Тази година в действителност ще усещат духа на празника. Ще излязат на открито, ще посетят забавни фестивали и събития, ще се видят с другари. Стават по-фриволни и изобретателни, по тази причина ще вършат усещане. Раздават се и ще са навити за всичко занимателно и вълнуващо. Може да се развихрят в кухнята и да създадат истински ястия за празника, както и да сложат страшна декорация и да поканят посетители. На празненството ще са като звезди, осведоми teenproblem.net.

Скорпион

Хелоуин просто е техният празник - мистерията, ексцентричното, злокобното са в кръвта им. Освен това, това е техният сезон и Скорпионите са в свои води през есента, имат доста шанс. Винаги доста се любуват на Хелоуин и се усещат съвършено. Сега е времето да описват страшни истории, да омаят другите с украсата и костюма си, да покажат какъв брой магнетични и съдбовни могат да бъдат. Влиянието и чарът им са големи на празника и го трансформират в страховит ден за всички.

Дева

реме е да покажат своята по-опасна и тъмна страна. Луната е в техния знак на празника и Девите ще могат по-добре да показват себе си. Ще желаят да бъдат видяни и чути, хората в действителност да ги схванат. Ще опитат да създадат това и посредством костюма си, към този момент имат някои невероятни хрумвания. Нека не се опасяват, да заложат на смелата визия, която възнамеряват - в действителност ще вършат усещане и ще бъдат разбрани. Уверени са и подготвени да одобряват себе си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР