Хелмут Марко смята, че пътят за Люис Хамилтън е ясен

...
Хелмут Марко смята, че пътят за Люис Хамилтън е ясен
Коментари Харесай

Люис Хамилтън получава увеличение на титлата във Формула 1, тъй като шефът на Ред Бул признава, че съперниците му имат „слабости“

Хелмут Марко счита, че пътят за Люис Хамилтън е явен да бъде основният противник на Макс Верстапен тази година – в случай че някой може да се приближи до звездата на Ред Бул.

Никой не можа да се оправи с това през последния мандат. Съотборникът му Серхио Перес завоюва две от първите четири надпревари, само че по-късно, като се изключи рядко срещания свободен уикенд за тима на Ред Бул в Сингапур, Верстапен беше недостижим и стигна до третата си поредна купа при водачите.

Остава да се види дали разликата в успеваемостта ще бъде преодоляна в идната акция. Тъй като към момента не се знае какъв брой производителни са новите коли, създадени от всеки тим, всичко, което би трябвало да се направи, са водачите, които евентуално ще вземат участие в търсенето на сребро.

В допълнение към Хамилтън, като Чарлз Льоклер и Ландо Норис ще бъдат считани от мнозина за тези в тази категория. Звездата на Ферари Льоклер беше основната опасност за Верстапен през 2022 година, преди предизвикването му да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР