Hell’s Kitchen България се завръща по NOVA по-горещ от всякога.

...
Hell’s Kitchen България се завръща по NOVA по-горещ от всякога.
Коментари Харесай

Битка на поколенията избухва в новия сезон на Hell’s Kitchen България

Hell’s Kitchen България се завръща по NOVA по-горещ от всеки път. Петият сезон на хитовото риалити ще нажежи ефира на 20-и февруари с премиерен епизод. Шеф Виктор Ангелов за първи път ще опълчи две генерации в “Кухнята на Ада ”. Познатите дамски и мъжки тимове остават в предишното и тази пролет борбата ще бъде сред млади и по-опитни готвачи. Другата огромна изненада е появяването на трети звезден тим, в който осем известни персони ще би трябвало да потвърдят кулинарните си умения.  
 Hells Kitchen България NOVA
Най-мащабното кулинарно предаване в България ще започва с 18 участници. Голяма част от тях са придобивали опит в чужбина и се завръщат особено,  за да вземат присъединяване в шоуто. Претендентите за успеха и премията от 100 000 лв. към този момент са работили в влиятелни заведения за хранене със звезди Мишлен в Германия, Англия, Словения, Бразилия, Испания, Норвегия и Австрия. Най-младите участници в този сезон са на 18 години, а най-възрастният – на 65 години. Сред участниците ще забележим майка и наследник, решили да обединят сили в борбата за купата „ Най-добър готвач “. 

Пътешествието на караваните на Hell’s Kitchen из страната продължава и в новия сезон на риалитито. Шеф Ангелов и участниците в конкуренцията ще зарадват с кулинарните си умения жителите на няколко български града, измежду които Банско, Перник и Априлци. В този сезон асистент-готвачи на началник Ангелов в кухнята ще бъдат участниците от втори сезон на Hell’s Kitchen България - Светла Илиева и Никола Симеонов, които феновете познават и от предаването “На Кафе ”.  
 Hells Kitchen България NOVA
Телевизионният формат Hell’s Kitchen се осъществя сполучливо в 20 страни по света, а в Съединени американски щати шоуто към този момент излъчва своя 21-ви сезон. В България започва през 2018 година и досега има четири спечелили - Дани Спартак, Веселина Чилева, Реджеп Бадев и Валентина Вълкова, които развиват сполучлива кариера в кулинарния бизнес. Всички те, дружно със заелата второ място в сезон четири – Виктория, ще можете да гледате в новите епизоди на „ Черешката на тортата “ от понеделник, 6-и февруари.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР