Хеликоптер Ми-8 се разби в Магаданска област в Русия с

...
Хеликоптер Ми-8 се разби в Магаданска област в Русия с
Коментари Харесай

Хеликоптер Ми-8 с 20 пътници на борда се разби в района на Магадан

Хеликоптер Ми-8 се разруши в Магаданска област в Русия с двадесет пасажери на борда, има известия за починали. За това оповестява.

An Mi-8 helicopter with 20 passengers on board crashed in the Magadan region, russia

The Mi-8 transported gold mine workers.
— paolo rel (@paolobucci18)

Според службите за незабавна помощ хеликоптерът е превозвал двадесет служащи от локална мина. Различни съветски осведомителни организации пишат за един или двама починали.

An Mi-8 helicopter with shift workers crashed near Kvartsevaya Mountain in region.

There were 20 katsaps on board. Preliminarily, there are dead and injured.

Sanctions don’t work!
— Aurora Borealis (@aborealis940)

Губернаторът на Магаданска област Сергей Носов сподели, че избавителен екип и медици са били изпратени в Северо-Евенския регион, където е станал случаят, и удостовери, че има жертви. Сред аргументите са сложни метеорологични условия, механически неизправности и човешки фактор.

Telegram каналът Mash написа за един умрял и двама ранени. По думите му преди злополуката водачите са уведомили диспечерите за виелици и проблеми с мотора. В резултат на случая е формирано наказателно дело по публикацията за нарушение на разпоредбите за употреба на въздушния превоз, довело до гибелта на човек.

В края на август в региона на Челябинск (РФ) покрай военното летище Шагол се разруши хеликоптер Ми-8, убивайки всички на борда.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР