ХЕЛЕНА, Монт. (AP) — Републиканският представител Мат Розендейл обяви в

...
ХЕЛЕНА, Монт. (AP) — Републиканският представител Мат Розендейл обяви в
Коментари Харесай

Републиканецът от Монтана Розендейл търси преизбиране в Камарата на представителите на САЩ, след като отхвърли кандидатурата за Сената

ХЕЛЕНА, Монт. (AP) — Републиканският представител Мат Розендейл разгласи в сряда, че ще търси преизбиране за мястото си в Камарата на представителите на Източна Монтана, откакто се отхвърли от краткотрайна акция за Сената под напън от партийни водачи.

Розендейл, твърдолинейни консерватори, накараха републиканските водачи по-рано този месец, като за малко желаеха номинацията на Републиканската партия, с цел да се кандидатират за място в Сената, заемано от настоящия три мандата демократ Джон Тестър. Той отдръпна кандидатурата си единствено шест дни след влизането си в конкуренцията, базирайки се на поддръжката на някогашния президент Доналд Тръмп за републиканеца Тим Шийхи и компликациите при набирането на задоволително пари за осъществяване на акция в Сената. разгласи проекти да търси място в Дома на Розендейл, в това число Дени Реберг от Билингс, някогашен конгресмен и някогашен вицегубернатор на щата.

Розендейл сподели в обява в обществените медии, че членове на фамилията, другари, гласоподаватели и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР