ХЕЛЪН Скелтън е била принудена да яде морско свинче след

...
ХЕЛЪН Скелтън е била принудена да яде морско свинче след
Коментари Харесай

Хелън Скелтън разкрива, че е била принудена да яде морско свинче след културна бъркотия, докато е била в Перу за Sport Relief

ХЕЛЪН Скелтън е била принудена да яде морско свинче след културна неразбория в Перу.

Бившата водеща на Blue Peter беше в Южна Америка през 2011 година, до момента в който караше каяк по река Амазонка за Sport Relief, когато обядва с някои локални поданици.

Но езиковата преграда означаваше, че когато тя съобщи, че се радва за това, което смяташе за нечий окосмен домакински любим, тя в действителност избираше личния си обяд.

Звездата от Strictly Come Dancing Хелън, 40, сподели на подкаста Spooning with Mark Wogan: „ Отидох в Перу и снимах няколко кино лентата с някои прелестни благотворителни организации, които ни посочваха чудесната си работа и ни изведоха на обяд.

„ Бяхме по средата на нищото и имаше една огромна градина с всички тези колиби, които ми посочваха своите морски свинчета.

„ Очевидно има езикова и културна преграда, само че бях въодушевен, тъй като те бяха горди, а аз се отнасях с почитание – мислех, че просто ми демонстрират своите морски свинчета.

„ Не осъзнавах, че предпочитам обяда...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР