Хелън Мирън за пореден път ни доказа, че е изключително

...
Хелън Мирън за пореден път ни доказа, че е изключително
Коментари Харесай

Хелън Мирън е по-величествена и от Екатерина Велика на премиерата на сериала!

Хелън Мирън за следващ път ни потвърди, че е извънредно величествена и кралската ѝ външност не е единствено облик от екрана, а роля, която ѝ пасва с достолепие и грациозност и в живота!

Мирън направи трагично появяване по време на премиерата на сериала на HBO „ Екатерина Велика “ в музея Хамър в Лос Анджелис в четвъртък вечер, облечена в тюркоаз от главата до петите .

Вижте още фотоси на зашеметяващата Хелън Мирън на премиерата на сериала „ Екатерина Велика “! >>>

View this post on Instagram
A post shared by British Vogue (@britishvogue) on Oct 18, 2019 at 3:52am PDT

Актрисата, която играе основната роля в историческата драма, дойде в тоалет по поръчка от Badgley Mischka . Роклята, обилното палто и токчетата бяха в звук, а това единствено удостовери оценката ни, че 74-годишната дама не се опасява от дръзки ходове на аления килим!

Боса не по асфалта, а върху стилния подиум: по какъв начин Хелън Мирън развълнува Париж >>>

Мирън избра тюркоазено колие, пръстен и обеци от Дейвид Уеб, с цел да приключи луксозната си визия – скъпоценни бижута, почтени на самата съветска императрица! Лилавата чантичка на Джудит Лейбър беше единственото ѝ отклоняване от другояче тюркоазената палитра.

View this post on Instagram
A post shared by instylemagazine (@instylemagazine) on Oct 18, 2019 at 2:38pm PDT

Това е първата огромна телевизионна роля на Хелън Милън от 13 години, като за последно тя игра кралица Елизабет I в минисериала на Channel 4. За фотосите преди премиерата към Мирън се причисли и австралийският артист Джейсън Кларк, който в сериала влиза в ролята на дългогодишния ухажор на Екатерина – Григорий Потьомкин, боен водач и общественик.

Към галерията >>>

 хелън мирън Getty/Gulliver

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР