Хелън Ледерер сподели какво е да работиш заедно с Бил

...
Хелън Ледерер сподели какво е да работиш заедно с Бил
Коментари Харесай

Absolutely Fabulous звезда разкрива какво всъщност е да работиш с легендата на Corrie Бил Роуч

Хелън Ледерер показа какво е да работиш дружно с Бил Роуч на Coronation Street, до момента в който прави своя дебют в сапунената стратегия на ITV по-късно този месец.

69-годишната звезда от Absolutely Fabulous се появява в иден сюжет от сериала, играейки Елспет, неомъжена жена, която се обвързва сантиментално с Кен Барлоу. Преди престоя си актрисата и комедиант разкри, че се е насладила на късото си посещаване на калдъръма, като в същото време похвали сътрудниците си, които са я приветствали на снимачната площадка и сподели, че мигновено се е „ свързала “ с Бил по време на сцените. „ Ами виждам за какво Елспет се интересува от него, той е същинска сребърна лисица с доста изсечени скули! “ пошегува се тя.

„ Бях доста наясно с цялата история. Има несъмнено потекло и аз доста го почитам. Това, което в действителност ме порази, беше какъв брой почтени бяха те и също по този начин притежаваха благодатта да се свързват с нов човек, те отделиха време с мен и аз си потеглих с мисълта какви хубави хора. "

Предстояща...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР