Хелън Фланаган все още носи годежния си пръстен от връзката

...
Хелън Фланаган все още носи годежния си пръстен от връзката
Коментари Харесай

Хелън Фланаган все още носи годежния пръстен на Скот Синклер след докладите на Дейвид Хей

Хелън Фланаган към момента носи годежния си пръстен от връзката си със Скот Синклер - макар че се раздели с някогашния си избраник футболист предходната година.

Бившата звезда от Coronation Street, 33-годишната Хелън, и 34-годишният Скот се разделиха през юли 2022 година след 13 години дружно и имат три деца – Матилда, на 7 години, Далайла, на 5 години, и Чарли, на 2 години. В поредност от сладки фотоси в Instagram с най-малката й в четвъртък обаче диамантът на Хелън беше там, с цел да го видят всички, до момента в който тя притискаше младото дете в огледално селфи.

Хелън озаглави обявата си: „ Моят хубав сополив дребен гремлин. Мамо момче. “ Това идва, откакто съгласно известията актрисата се причисли към някогашния боксьор Дейвид Хей в последната му „ тройка “ със Сиан Озбърн.

След като се записва в приложението за VIP срещи, Рая, по-рано тази година, Хелън неотдавна разкри, че опитите й да откри нов мъж са се провалили трагично, като показа занимателно видео в TikTok. Клипът видя Хелъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР