ХЕЛЪН Фланаган се е регистрирала в Celebs Go Dating и

...
ХЕЛЪН Фланаган се е регистрирала в Celebs Go Dating и
Коментари Харесай

Най-сексапилните тайни за запознанства на Хелън Фланаган от пискюли на зърната до неудобно бедствие с WHIP и задушени сесии в сауна

ХЕЛЪН Фланаган се е записала в Celebs Go Dating и в случай че предходните й пикантни самопризнания са нещо, което би трябвало да се одобри, може да е избухливо.

От пискюли на зърната до горещи срещи в сауна, някогашната звезда от Coronation Street в никакъв случай не се е срамувала от половия си живот.

След връзката на Хелън с футболиста Скот Синклер - бащата на нейните три деца деца – разрушени след 12 години през 2022 година, тя се завръща на пазара и търси любовта.

И шоуто E4, което би трябвало да се завърне по-късно тази година със звезди, в това число Ела Морган от Married At First Погледнете английската и поп звезда Джамелия, може да е нейният отговор, откакто не съумя да откри съвършената си половинка в приложението за запознанства Raya със звезди.

Отваряйки се пред The ​​Sun предходната година, 33-годишната Хелън сподели: „ След като беше в дълготрайна връзка, пробвам се да намеря себе си и да върша неща, които в действителност обичам.

„ Може би ще намеря Единствения на 30-те си г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР