Хелън Фланаган намекна, че е добре и наистина необвързана, след

...
Хелън Фланаган намекна, че е добре и наистина необвързана, след
Коментари Харесай

Хелън Фланаган намекна, че е необвързана след слуховете за двойка на Дейвид Хей

Хелън Фланаган загатна, че е добре и в действителност необвързана, откакто беше обхваната от клюки, че е била в двойка с Дейвид Хей.

33-те -годишната звезда от Coronation Street беше свързвана с 43-годишния боксьор Дейвид по-рано този месец - с догатки, че тя е присъединила връзката му с приятелката Сиан Озбърн, 31. В началото на месеца избухнаха клюки, че Хелън е била на поредност от срещи с Дейвид – който към този момент се среща със Сиан от 2020 година – откакто беше препоръчано, че са се сближили след престоя си в лагера „ Аз съм звезда “ за сезона „ Всички звезди “, който беше сниман в Южна Африка.

Източник твърди: „ Хелън се свърза още веднъж с Дейвид по-рано тази година. Станаха като къща в пламъци и от този момент си изпращат доста известия. Хелън и Сиан също са се срещнали и са се споразумели незабавно. Хелън е доста отворен човек и тримата се разбираха добре. Хелън имаше някои сложни прекарвания при запознанства, откогато стана необвързана, само че в действителност се любува на компанията на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР