Хегемонът в Серия А Ювентус може да реши да се

...
Хегемонът в Серия А Ювентус може да реши да се
Коментари Харесай

Ювентус продава Роналдо?

Хегемонът в Серия А Ювентус може да реши да се раздели с огромната си звезда Кристиано Роналдо, в случай че има подобаващи предложения за португалеца.

След отпадането на " Старата госпожа " от състава на Лион в осминафиналите на Шампионската лига се появиха редица информации, че CR7 може да търси ново предизвикателство за идната акция. По-рано през днешния ден въпреки всичко беше предадено, че новият ментор Андреа Пирло държи непременно Роналдо да остане.

Въпреки това обаче, авторитетното италианско издание " Tuttomercatoweb " разполага с друга информация. На Апенините към този момент се приказва, че ръководителите на " бианконерите " са подготвени да продадат Роналдо, в случай че пристигна подобаваща оферта.

Португалската суперзвезда е към този момент на 35 години и в клуба се знае, че цената му спада от ден на ден с напредването на договора му. Освен това, възможната разлъка с Роналдо би освободила обилни средства в клубната хазна, вземайки поради седмичните заплащане на португалския нападател, които са големи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР