Хегемонът на Италия Ювентус през последните шест сезона тропна с

...
Хегемонът на Италия Ювентус през последните шест сезона тропна с
Коментари Харесай

Мама миа! Ювентус разби Удинезе с 6:2


Хегемонът на Италия Ювентус през последните шест сезона тропна с крайник и показва шампионски дух против Удинезе при гостуването от 9-ия кръг на Серия А.

" Бианконерите " завоюваха значимото си посещение с 6:2, а за похлупак от 26-ата минута играеха с човек по-малко, защото Марио Манджукич бе изпъден.

Под пороен дъжд на " Дачия Арена " момчетата на Масимилиано Алегри сподели страховит темперамент, като изцяло справедливо прекъснаха серията си от един месец без победа в шампионата. " Старата госпожа " нямаше победа в шампионата от 23 септември, когато разпиля с 4:0 Торино в Дерби каузи Моле.

След това стигнаха до 2:2 с Аталанта в Бергамо, макар двата гола преднина и пропуснатата дузпа от Пауло Дибала в края, а предходната седмицата отстъпиха с 1:2 от Лацио на " Алианц Стейдиъм ", като Дибала още веднъж сбърка от бялата точка в 96-ата минута.

Успехът бе седми за Юве, като приближи звездите на Алегри единствено на три точки от водача Наполи и на точка от втория Интер. Грандът от Торино има към този момент 22 точки, до момента в който Удинезе записа пета загуба в последните си шест дуела от Серия " А ", като остана с шест точки на 14-то място.

Автогол на Самир в 14-ата минута, първият хеттрик на Сами Кедира (20, 59, 87), Даниеле Ругани (52) и Миралем Пянич (90) отбелязаха головете на " бяло-черните ", до момента в който Стипе Перица (8) и Данило (48) се разписаха за " фриуланите ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР