Хедсетът Philips TAGH301BL се отличава с уникална конструкция на лентата

...
Хедсетът Philips TAGH301BL се отличава с уникална конструкция на лентата
Коментари Харесай

Philips TAGH301BL и TAGH401BL – леки геймърски хедсети


Хедсетът Philips TAGH301BL се отличава с неповторима структура на лентата за глава
(снимка: Philips Gaming)

П ървата серия геймърски хедсети в портфолиото на Philips Gaming към този момент е на пазара . Лекият дизайн от вид „ над ушите ” , настройващата се лента на главата и меките наушници обезпечават оптимално пасване и дълготраен комфорт с новите слушалки.

Philips TAGH301BL е хедсет с кабелна връзка, който се отличава с неповторима структура на лентата за глава и обезпечава персонализирано притискане към ушите. В допълнение към опцията за конфигуриране на дължината на лентата, моделът предлага нескончаем комфорт при носене, с помощта на меките вътрешни тъкани и приятните на чувство PU чашки.

С тегло от единствено 211 грама, хедсетът е извънредно лек. За елементарно и комфортно потребление включва 1,8-метров кабел с повсеместен 3,5 мм жак. Мултифункционалното отдалечено (с бутон за заглушаване на звука) и изчистеният микрофон посрещат потребностите на геймъри и експерти от работливост и комфорт по време на онлайн чатовете.

40-милиметровият представител с неодимов магнит възпроизвежда аудио без изкривявания под формата на чист тон с компактен бас. Затвореният дизайн обезпечава чудесна звукоизолация, с цел да бъде чут всеки подробност – това е наложително при игра в шумна среда, с цел да може играчът да се концентрира върху действието на екрана.

Philips TAGH401BL предлага едно по-високо равнище на геймърите. Професионалната звукова технология Dirac HD/3D обезпечава трагично усъвършенстване на качеството на с тъкмо пространствено позициониране за естествено и транспарантно аудио прекарване. Тази функционалност е налична за притежателите на Windows PC, които могат да ръководят 3D и HD технологията непосредствено от вградените контроли след инсталацията. Прецизно уравновесените представители оказват помощ в доста игри и не разрешават изненада от съперниците.

Philips TAGH401BL употребява професионалната звукова технология Dirac HD/3D
(снимка: Philips Gaming)

С тегло от едвам 250 грама, хедсетът разполага с регулируема лента за главата за оптимално пасване и комфорт, с помощта на настройката на височината, меките хастари и чашките от PU мемори пяна. Дизайнът включва „ дишаща ” светлина на всяка от страните и разрешава прегъване до компактна форма.

2,5-метровият кабел приключва с USB 2.0 конектор за просто свързване и високоскоростен продан на данни и включва вградено отдалечено за конфигурация на равнището и заглушаване на микрофона. Чрез него потребителят може елементарно да настройва съраунд звука сред Stereo, 3D и HD.

Без повече странни придвижвания за включване и изключване на микрофона по време на игра, геймърите ще са постоянно подготвени да споделят със съотборниците си. Предвидена е и комфортна функционалност за контролиране на силата на звука.

Philips TAGH301BL и Philips TAGH401BL излизат на българския пазар този месец с целесъобразни крайни цени надлежно 74,30 и 117,40 лева с включен Данък добавена стойност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР