Хедър Бърд се раздели със съпруга си Робърт Ченгиз преди

...
Хедър Бърд се раздели със съпруга си Робърт Ченгиз преди
Коментари Харесай

Бившата жена на олигарх проплака: Той и любовницата му живеят в лукс, а ние с децата - в килер

Хедър Бърд се раздели със брачна половинка си Робърт Ченгиз преди 10 години, само че той настояваше разводът им да бъде отсрочен във времето. Поради тази причина американката, която има козметична клиника, остана без пукната пара. Разкошното четириетажно жилище на милиардера Робърт Ченгиз на стойност 28 млн. $ се намира в Лондон, покрай една от най-престижните концертни зали в света -  " Роял Албърт хол ", съобщи Блиц.

Олигархът живее с младата си държанка и инстаграм звезда Джулия Дубовска. В голямата къща има място и  за бившето му семейство. Наскоро Хедър Бърд сподели на публицистите от Би Би Си по какъв начин наподобява стаичката, която тя и децата й населяват.
 Фото © Соцсети. Хизер Берд показывает комнату
" Намирате се в голяма къща, само че живеете в доста дребна стаичка. Това не е по мое предпочитание. Нямах избор ", споделя Хедър Бърд.

Документалният филм на медията е озаглавен Robbie`s War: The Rise and Fall of a Playboy Billionaire. Той дава опция на всеки да надникне в дребната тъмна стаичка на американката, която е обвързвана с нещо като детска стая.

 Фото © Соцсети

С това техните владения на територията на 4-етажната постройка завършват. Готвят си на туристически котлон и се стараят да сведат до най-малко връзката с останалите жители на голямото жилище. За свое успокоение. 

" Обикновено хапвам в стаята си, сготвям там. Имам си мъничък ледник, чайник и дребен газов котлон ", споделя още някогашната милиардерска брачна половинка. 

 
 Фото © Соцсети. Особняк в Лондоне, где живёт миллиардер
Къщата, в която живее Робърт Ченгиз
 
 Фото © Соцсети. Одна из комнат в особняке
Една от стаите в постройката
 

При развода дамата е можела да получи, по думите на юристите й, към 14 млн. $. Тогава обаче Ченгиз я помолил да не бързат да официализират раздялата си. 
Сега и самият милиардер рискува да загуби имуществото си поради правосъдни разногласия в банковата сфера. Това ще остави брачната половинка му без пукнат лев. 
 Фото © Соцсети. Роберт Ченгиз и Юлия Дыбовская

 Робърт Ченгиз и Джулия Дубовска
Робърт Ченгиз въобще не е впечатлен от сходен поврат на събитията и преглежда опцията да подаде иск против Би Би Си. Той се е надявал да разиска с публицистите правосъдните си каузи и изобщо не считал да разяснява скромните условия, в които живеят децата му, както и да приказва за красивата си държанка.

" Това трябваше да е следствие за това по какъв начин правната система ме подведе. Не за моето момиче. Позволих на Би Би Си да влязат в дома ми, а те с какво ми дадоха отговор? ", възмущава се Ченгиз.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР