Hecтop Ел Маестро е имал допир с редица големи футболни

...
Hecтop Ел Маестро е имал допир с редица големи футболни
Коментари Харесай

Левски вече си е патил от Нестор Ел Маестро

Hecтop Ел Маестро е имал досег с редица огромни футболни звезди. В Шалке той е упражнявал двама от най-хубавите халфове в наше време - Месут Йозил и Иван Ракитич. Тогава те са единствено обещаващи младоци, само че станаха суперзвезди, написа " Тема спорт ". В Гелзенкирхен е бил треньор също на задоволително известните нападатели Джералд Асамоа и Кевин Курани, братята Хамит и Халил Алтинтоп. По това време в тима е и вратарят Мануел Нойер.

 Люпко Петрович: ЦСКА направи доста умен ход с Ел Маестро
Майстор Люпко утвърди Ел Маестро за треньор на ЦСКА

" Нестор е следващото доказателство за сръбската школа, няма да ме изложи ", съобщи Петрович

В школата на Аустрия (Виена) - Нестор работи с бъдещата звезда на Байерн - Дейвид Алаба. В Хановер най-популярният футболист е нападателят Микаел Форсел, а в Хамбургер Ел Маестро е треньор на Ивица Олич и Рафаел ван дер Ваарт.

Нестор Йевтич има опит и в евротурнирите, въпреки и единствено като помощник-треньор. Той е част от екипа на Мирко Сломка в Шалке, когато отборът от Гелзенкирхен отстрани Левски на 1/4-финал за Купата на УЕФА напролет на 2006 година На предпоследното ходило обаче немците са спрени от Севиля.

Година по-късно Шалке с Ел Маестро в щаба играе в групите на Шампионската лига и приключва втори в група с Челси, Валенсия и Розенборг. В елиминационната фаза отстранява Порто, само че на 1/4-финал е спрян от Барселона.

Ел Маестро доближава тази фаза в Лига Европа за повторно през 2012 година, към този момент с Хановер. Тогава обаче тимът е отстранен от бъдещия притежател на трофея Атлетико (Мадрид).

 Ясин Пехливан може да продължи кариерата си в ЦСКА
Голямата звезда на Спартак (Търнава) идва в ЦСКА

Ясин Пехливан е доста добър другар на Нестор Ел Маестро
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР