Хебър успя да победи Ботев Пловдив с 1:0 в мача

...
Хебър успя да победи Ботев Пловдив с 1:0 в мача
Коментари Харесай

Ботев с нова загуба в Efbet лига

Хебър съумя да победи Ботев Пловдив с 1:0 в мача им от 5-ия кръг в efbet Лига. " Канарчетата " към този момент нямат победа пет мача и остават с едвам две точки в класирането.

Хебър стартира срещата по-активно. Във втората минута Георги Николов лиши топката към наказателното поле на Ботев Пловдив и подаде към Ангел Бастунов, който нанесе удар от придвижване, само че Хидайет Ханкич се оправи.

В шестата минута Константинос Балоянис проби добре отляво и откри присъединилия се в наказателното поле Самуел Акере, който стреля от придвижване с левия крайник, само че доста неопределено. В 22-рата минута Атанас Кабов получи извеждащо подаване отляво, Ханкич излезе да го посреща, само че българинът го изпревари и стреля от дребен ъгъл над вратата.

В 30-ата минута Мартин Секулич извърши дузпа, отсъдена за нарушаване на Роберт Мазан против Самуел Акере, която Матвей Игонен отрази. Рой Херман насочи добавка с глава, само че ударът му срещна десния непряк дирек. Това бе втора поредна избавена дузпа от Игонен, откакто в предишния кръг отрази изстрел на Педриньо от ЦСКА 1948. В секундите след дузпата се стигна до напрежение сред играчите на двата отбора, довело до няколко жълти картона и червен подобен за човек от щаба на Хебър.

В 38-ата минута Красиан Колев нанесе мощен удар към вратата на Хебър, който бе блокиран от защитник на Хебър.

Второто полувреме стартира по отличен метод за домакините. В 48-ата минута Георги Николов проби чудесно отляво, сервира топката на Ангел Бастунов, а той от близка отдалеченост не сбърка и благодарение на лек рикошет прати топката в мрежата на Хидайет Ханкич за 1:0.

В 74-ата минута Георги Вълчев опитва късемта си от сериозна отдалеченост, само че за следващ път Хидайет Ханкич се оказа последна бариера пред гола.

Минута по-късно Ботев Пловдив не бе надалеч от изравнително попадение, откакто Константинос Балоянис проби добре в наказателното поле и си откри пространство за удар, който мина настрана от вратата.

Двубоят продължи да с
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР