Хебър ще предостави на феновете на Левски не повече от

...
Хебър ще предостави на феновете на Левски не повече от
Коментари Харесай

Хебър отпуска 1200 билета за феновете на Левски

Хебър ще даде на почитателите на Левски не повече от 1200 билета за неделното си домакинство на " сините ", осведомиха от пазарджишкия клуб.

Двата отбора ще се срещнат от 14:15 часа на стадион " Георги Бенковски " в мач от XXII кръг на efbet Лига.

Бройката за почитателите на столичани е съобразена с размера на по този начин наречената " кошара " в бранш " Б " на стадион " Георги Бенковски " и съображенията за сигурност. От двете страни на бранша със " сини " почитатели ще има буферна зона. Всички останали места ще бъдат за почитателите на домакините.

Ултраси със сини шалове и сини фланелки ще купуват входните си талони непосредствено на касата зад бранш " Б " и ще влизат през същия вход. Те няма да имат физически достъп до останалите каси, с цел да се пресече опцията от възможни конфликти с последователи на домакините, прецизираха от ФК Хебър.

Пазарджишкият клуб се отхвърли от концепцията си да продава билети и онлайн, защото няма по какъв начин да управлява почитателите на Левски при закупуване на скъпите хартийки.

Касите на стадион " Георги Бенковски " ще бъдат отворени в неделя още в 10 часа. Всички билети ще бъдат с цена от 10 лв.. На стадиона ще може да се влиза час и половина преди началото на срещата.
 Хебър пуска вход свободен за ветераните
Хебър пуска вход свободен за ветераните

Условието е да са навършили 40 години и да имат най-малко 50 мача
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР