Хебър също не успя да намери изход от негативната серия,

...
Хебър също не успя да намери изход от негативната серия,
Коментари Харесай

Веселин Великов: Такива грешки може да допуска само аматьорски отбор

Хебър също не съумя да откри излаз от отрицателната серия, в която се намира и в трети следващ мач не съумя да реализира победа в Първа лига. „ Гробарите “ приключиха 0:0 при гостуването си на Локомотив София в квартал „ Надежда “. Наставникът Веселин Великов се изрече остро против грешките, които отборът от Пазарджик е позволил

" Мачът щеше да стане напълно различен, в случай че не ни бяха отменили гола. Нямаше никакво побутване с ръце, а футболът е контактен спорт “, бяха първите му думи.

" Искахме да вземем повече от този мач, само че е неприемливо Локомотив да ни основава положения самичък против вратаря от центъра. Такива неточности може да позволява единствено аматьорски тим. Ще би трябвало да работим върху това. На нас най-вече ни пречи това, че не играем в Пазарджик. Тогава щяхме да имаме най-малко 3-4 точки повече и нямаше да сме на последното място. Надявам се скоро да играем още веднъж в Пазарджик, управлението прави всичко допустимо това да се случи. Петър Дебърлиев имаше здравословен мача и по тази причина остана на пейката “, разяснява Великов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР