Хебър приема Ботев (Враца) в мач от 11-ия кръг на

...
Хебър приема Ботев (Враца) в мач от 11-ия кръг на
Коментари Харесай

Хебър и Ботев кръстосват шпаги в търсене на изход от кризата

Хебър приема Ботев (Враца) в мач от 11-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на стадион " Васил Левски " е от 17:15 ч. и ще бъде управителен от Георги Кабаков.

 

Двата тима влизат в срещата от нежелана позиция, заемайки надлежно 13-о и 14-о място във краткотрайното класиране. 

Пазарджиклии нямат триумф към този момент 5 следващи мача и се надяват отрицателната им серия да бъде прекратена. Врачани пък записаха 4 поредни загуби в шампионата и ще създадат всичко допустимо да се доберат най-малко до точката през днешния ден.



От началото на сезона двата отбора имат равни индикатори - 2 победи, едно тъждество и 7 провали, тъй че ще бъде забавно кой ще успее да вземе преимущество в директните конфликти, което може да се окаже решаващо на по-късен стадий от шампионата.



По-рано през седмицата Даниел Моралес за завърна отпред на Ботев (Враца), откакто преди този момент бе старши треньор на тима в първата половина на сезон 2021/2022 година. Срещата с Хебър се явява негов още един дебют отпред на " зелените ", a наставникът дефинира трите точки като " наложителни ". 
 Дани Моралес ще търси нападателна игра от Ботев (Враца) Дани Моралес ще търси нападателна игра от Ботев (Враца)
Извън групата на врачани остава опитният бранител Мартин Кавдански, който изтърпява наказване от един мач поради аления картон, който получи против Лудогорец (0:4) в последния кръг.


12  Хебър (Пазарджик) - Пирин (Благоевград)
Фулвио Пеа няма да разчита на Тодор Чаворски, Емануил Манев и Патрик Нгинги, като се чака клубът да се раздели с тримата футболисти. Родел Ричардс пък имаше документални проблеми с работната виза и също си потегля от Хебър още преди да е дебютирал.
 Юноша на Тотнъм не съумя да вземе виза и си потегля от България Юноша на Тотнъм не съумя да вземе виза и си потегля от България
ХЕБЪР - БОТЕВ (ВРАЦА)

Вероятни сформира:

ХЕБЪР: Дебърлиев, Осира, Крумов, Бухал, Михайлов, Тонев, Търтов, Бонани, Марсел, Хамдиев, Есеола

БОТЕВ (ВРАЦА): Костов, Мендоса, Фелипе, Меси, Фераресо, Атанасов, Ивайлов, Генов, Да Силва, Маринов, Переа

СТАДИОН: " Васил Левски ", София 
СЪДИЯ: Георги Кабаков 
НАЧАЛО: 17:15 часа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР