Хебър посреща Пирин в мач от кръг номер 9 на

...
Хебър посреща Пирин в мач от кръг номер 9 на
Коментари Харесай

Хебър ще се връща на победния път срещу закъсалия Пирин

Хебър посреща Пирин в мач от кръг номер 9 на efbet Лига. Мачът стартира в 17:30 и ще бъде излъчена по DIEMA SPORT. Може да го наблюдавате и на NOVSPORT.COM .

Домакините демонстрираха доста положително лице до тук през сезона, само че в последните 2 кръга трябваше да се примирят с поредни загуби. Локомотив Пловдив и Левски се оправиха с отбора на Любослав Пенев, само че " гробарите`` играха като еднакъв с еднакъв против надалеч по именитите си противници. 

Сега Хебър ще опита да постави завършек на тази " черна " серия, а надали има по-благоприятен противник за това, от разтърсения Пирин.

" Орлетата " са в нежелано състояние. Гостите в днешната среща имат единствено една точка и един маркиран гол в осемте си мача до тук. Равенството пристигна против Ботев Пловдив, а попадението падна още в първия кръг против Берое.

Това значи, че от 14-ти юли Пирин не е поразявал противниковата врата. Моментът за отбора от Благоевград е подобаващ за крачка в вярната посока и момчетата на Иво Тренчев не би трябвало да бъдат подценявани.

Вероятни сформира:

ХЕБЪР : Игонен; Николаев, М. Михайлов, Марин, Мазан; Г. Вълчев; Кабов, Бастунов, Охене, Н. Пенев; Г. Николов

ПИРИН : Ковальов; Семенив, Дюлгеров, М. Бачев, Йорданов; А. Абу, Бенгюзов, Тасев, Сюда, Тютюков; Комано

СЪДИЯ:  Георги Гинчев
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР