Хебър победи с 3:1 (26:24, 25:18, 20:25, 25:23) Олимпиакос в

...
Хебър победи с 3:1 (26:24, 25:18, 20:25, 25:23) Олимпиакос в
Коментари Харесай

"Хебър" победи "Олимпиакос" и се доближи до групите на Шампионската лига

Хебър " победи с 3:1 (26:24, 25:18, 20:25, 25:23) " Олимпиакос " в мач от третия кръг на Шампионската лига. Българският първенец изигра добър мач против гръцкия гранд и взе задатък преди реванша в Пирея на 10 ноември. Във втория мач " Хебър " се нуждае от продобиване на два гейма, с цел да влезе в групите на Шампионската лига.

" Хебър " стартира мача добре и поведе с три точки след сполучливи блокади. С положителни изяви в офанзива българският отбор поддържаше задатъка си. " Олимпиакос " обаче навакса изоставането си. С следващи сполучливи офанзиви на Брадли Гънтър и Тодор Алексиев въпреки всичко " Хебър " завоюва гейма с 26:24.

В началото на втората част нито един от двата отбора не можеше да натрупа по-голяма преднина. След няколко неточности на гръцкия отбор и с помощта на положителната си офанзива " Хебър " натрупа задатък от 16:13, а по-късно го усили още. Българският отбор се справяше добре и на сервис и завоюва втория гейм с 25:18.

" Олимпиакос " имаше преимущество в третия гейм. Гостите започнаха да извършват по-добър сервис и затрудниха посрещането на " Хебър ". " Олимпиакос " поведе с 18:14 и поддържаше преднината си до края на гейма.

В четвъртия гейм двата отбора се преследваха точка за точка. След ас на Николай Къртев и неточност на гръцкия отбор " Хебър " поведе с 11:8. Българският отбор се справяше добре и в нахлуване, и на обсада. " Хебър " държеше задатък и водеше с 23:19. В края на гейма обаче " Олимпиакос " изравни след мощна серия от сервис на Херманс Еглескалнс и три сполучливи блокади против Тодор Алексиев. След неточност на сервис българският отбор стигна до мачбол, а последната точка беше взета след добра игра в отбрана на Теодор Салпаров и офанзива на Якопо Масари.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР