Хебър победи с 2:0 като гост в 30-и кръг на

...
Хебър победи с 2:0 като гост в 30-и кръг на
Коментари Харесай

Хебър направи крачка към оцеляването с 2:0 над Берое

Хебър победи с 2:0 като посетител в 30-и кръг на шампионата. Пазарджиклии приключиха постоянния сезон на 14-то място с 23 точки, до момента в който заралии остават 12-ти с 27 точки.

Хебър откри резултата в 24-ата минута. Тогава след корнер Мартин Михайлов отигра с глава към втора греда за Стефан Цонков, който от два-три метра не сбърка. Берое беше покрай равнене в 32-ата минута. Спас Георгиев центрира, Тонислав Йорданов за сантиметри не съумя да засече топката. Малко по-късно Йорданов имаше нова опция, само че вратарят Петър Дебърлиев мазета в корнер. В заключителните минути на първата част Алехандро Серано от Хебър не съумя да порази задачата от близка отдалеченост.

През втората част гостите играха по-добре. В 68-ата минута Анте Живкович прати топката в мрежата на Караджов, само че. В 72-ата минута обаче въпреки всичко стана 0:2. След отлична конраатака Живкович нацели гредата, а при добавката Георги Търтов вкара на празна врата.

„ За разлика от предния мач съм удовлетворен. Предният беше най-слабият, само че е в историята. Сигурен съм, че след през днешния ден сме си създали точните заключения и изиграхме добър и доходоносен дуел. С голове, а момчетата би трябвало да се влагат и раздават. Може и да загубим, и еднакъв, само че дано е по този метод. Добре работят момчетата, стараят се, желая да ги похваля. Всичко е наред, упражняваме добре и скромничко нещата се случват. Не виждам класирането. Трябват ни точки и желаеме да побеждаваме посредством добър футбол “, сподели треньорът на Хебър Любо Пенев.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР