Хебър победи с 2:0 елитния Берое в контролна среща, играна

...
Хебър победи с 2:0 елитния Берое в контролна среща, играна
Коментари Харесай

Хебър победи Берое с 2:0 в Стара Загора

Хебър победи с 2:0 елитния Берое в контролна среща, играна през днешния ден в Стара Загора.

Двубоят се игра на състезателен комплекс " Берое " при слънчево време и отличен терен. Тодор Чаворски и Йордан Тодоров се разписаха за тима от Пазарджик.

В 18-та минута Иван Минчев стреля от сериозна отдалеченост в 18-ата минута, само че Александър Любенов се намеси и избави.

Берое направи доста сериозен пропуск в 19-ата минута. Иван Минчев с доста добър пас откри Октавио, който изведе Кукула самичък против Александър Любенов, само че вратарят на Хебър с крайник съумя да избие удара на нападателя на старозагорци.

Хебър също изпусна страхотна опция да поведе в резултата в 21-ата минута. Живко Петков изскочи самичък против Генадий Ганев, след което стреля, само че вратарят на Берое направи доста положително избавяне, избивайки с една ръка топката в корнер.

Две минути по-късно пред Живко Петков се откри нова опция в наказателното поле на Берое, той стреля, само че се получи рикошет и топката мина настрана от вратата на Ганев.

Джуниет Али комбинира с Кукула в 25-ата минута. Нападателят на Берое получи добър пас и стреля доста неопределено в навън.

Домакините проведоха добра офанзива в 41-ата минута, която бе приключена с удар на Крум Стоянов. Кълбото обаче излезе в навън.

Малко по-късно пазарджиклии не съумяха да се възползват от разкрилата им се опция, тъй като Иван Минчев се намеси решаващо и съумя да почисти топката пред голлинията.

Берое имаше още един късмет за гол в 43-ата минута. Октавио изведе Иван Минчев самичък против Александър Любенов, а той стреля около вратаря на Хебър и настрана от десния дирек, в навън.

Втората част също стартира стремително. Най-напред Кийлън Лебон комбинира с Алиун Фал в 47-ата минута. Той шутира, само че настрана от десния дирек на вратата на Петър Дебърлиев.

Хебър поведе с 1:0 в 48-ата минута. Момчетата на Николай Митов проведоха бърза контраофанзива. Георги Търтов подаде към Тодор Чаворски, който вкара топката във вратата на Християн Василев с удар от пеналта.

Четири минути по-късно Али пусна дълъг пас към Алиун Фал, който на пръв взор изглеждаше обезсърчителен. Вратарят на Хебър Петър Дебърлиев имаше неприятна връзка със собствен съотборник и двамата разрешиха на Алиун Фал да отнеме топката, след което стреля, само че бранител на хебърци почисти топката от голлинията.

В 55-та минута Димо Бакалов центрира в наказателното поле на Хебър, след което Георги Ангелов стреля от въздуха, само че неопределено в навън.

Минута по-късно Илиян Стефанов комбинира с Димо Бакалов, който беше изведен самичък против Дебърлиев, само че вратарят на Хебър се хвърли в краката му и улови топката.

В 58-ата минута Живко Петков подаде към Мартин Вълчинов, който стреля, само че Християн Василев се намеси и мазета в корнер.

Две минути по-късно Иван Минчев шутира от границата на наказателното поле на Хебър, само че неопределено в навън.

В 70-та минута Илиян Стефанов насочи тежък удар от отдалеченост, който Петър Дебърлиев съумя да избави.

На собствен ред 4 минути по-късно Мартин Вълчинов стреля от границата на наказателното поле на Берое, само че Християн Василев плонжира и съумя да избие.

В 83-ата минута Николай Янков излезе самичък против Християн Василев и стреля, само че топката срещна левия дирек на вратата на Берое.

Берое можеше да изравни резултата в 86-ата минута, когато Иван Минчев подаде към Димо Бакалов, който стреля, насочвайки топката в долния десен ъгъл, само че Петър Дебърлиев плонжира и мазета.

Хебър вкара втори гол в 90-ата минута и оформи крайния резултат. Пазарджиклии проведоха доста добра контраофанзива. Мартин Вълчинов изведе Йордан Тодоров самичък против Християн Василев, а той вкара топката под напречната греда.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР