Хебър (Пазарджик) записа пети пореден успех в Суперлигата, след като

...
Хебър (Пазарджик) записа пети пореден успех в Суперлигата, след като
Коментари Харесай

Найден Найденов: Една загуба не е проблем, първенството продължава

Хебър (Пазарджик) записа пети следващ триумф в Суперлигата, откакто се наложи над първенеца Нефтохимик 2010 (Бургас) с 3:0 гейма в дуел от пети кръг, изигран в зала " Васил Левски ". Ето какво сподели след мача старши-треньорът на бургазлии Найден Найденов:
" Мачът беше тежък, започнахме тежко, главно на посрещане - в целия първи гейм. След това успяхме да стабилизираме, имахме преимущество във втория гейм. Две-три неточности, които направиха хората, на които разчитах, и изгубихме гейма. Има още доста мачове. Продължаваме напред. Разконцентрирахме се, а по-късно влязохме в темп. Просто изпуснахме шанса и мачът се разви по различен метод. "
" Имаше проблясъци в Жоро Петров, само че ще ни би трябвало още време да почистим грешките и да изградим играчи, които в такива моменти да създадат двоен-троен блок. Показахме в края, че към момента това ни липсва. Във всяко отношение би трябвало да се трансформират нещата, изключително в по-младите, с цел да покажат лидерски качества. Една загуба не е проблем, шампионата продължава ", добави експертът.
" Не е прелестно да загубиш, само че мога да ги укорявам само за това, че във значимите моменти не се появи индивидът, който да е сигурен. Пак дублирам - би трябвало да покажат лидерски качества, играем добре, само че най-после се получава пробойна. "
" Хебър е един добър тим, който играе добре досега. Във всеки тим, против който се надигнем, виждам лицето на подобен, който желае да ни бие. Момчетата от Пазарджик играха на най-много, стимулирани. Ако ние не играем по този начин, можем да изгубим и от по-слаб тим. Във всеки мач би трябвало да награждаме доста неща. От това, което виждам, Хебър се оформя като главния ни съперник за купата ", приключи Найденов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР