Хебър Пазарджик приема ЦСКА 1948 в двубой от 19-ия кръг

...
Хебър Пазарджик приема ЦСКА 1948 в двубой от 19-ия кръг
Коментари Харесай

Хебър Пазарджик и ЦСКА 1948 откриват програмата на Първа лига за днес

Хебър Пазарджик приема ЦСКА 1948 в дуел от 19-ия кръг на Първа лига. Срещата на стадион " Георги Бенковски " стартира в 12:30 часа.

Малко преди Коледа пазарджиклии може още веднъж да се намират в зоната на изпадащите на Първа Лига, само че се оправят надалеч по-добре от миналогодишния шампионат. Тимът има повече точки, в сравнение с изиграни срещи, което е положително достижение за тим борещ се за избавление.

По-рано през седмицата се появиха обезпокоителни вести за отбора от Пазарджик. След словесни престрелки сред някогашния и сегашния кмет на града се появи и новината, че старши треньорът Любо Пенев може да напусне тима в кая на полусезона. Причината за това е редуцирането на бюджета.

Към момента ЦСКА 1948 дели петото място с Левски. Двата тима са с 29 точки, само че бистричани са с по-добри индикатори. Това обаче може да се промени точно през днешния ден.

Двама от нападателите на ЦСКА 1948 напуснаха клуба и повече няма да играят за тима. Първо Аерон Зинга се раздели след единствено два мача за първия отбор и четири за дубъла. Няколко дни след него от ЦСКА 1948 си потегли и Видар-Орн Кяртансон.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР