Хебър Пазарджик победи с 3:0 Етър Велико Търново в среща

...
Хебър Пазарджик победи с 3:0 Етър Велико Търново в среща
Коментари Харесай

Хебър се поздрави с класически успех срещу Етър

Хебър Пазарджик победи с 3:0 Етър Велико Търново в среща от 28-ия кръг на Първа лига. Два гола за триумфа на домакините вкара Марк-Емилио Папазов, а един добави в края резервата Шейк Диаманка. В 70-ата минута Етър остана с човек по-малко поради червен картон на Георги Александров. За хебърци това е първа победа от три мача насам, а Етър е на дъното – 16-и с 13 точки и илюзорни шансове за избавление в елита.

В 17-ата минута домакините поведоха със страховит гол на младия Марк-Емилио Папазов, който получи дълъг диагонален пас от ляво от Лазар Марин.

След мъртвило в първия четвърт час на втората част Марк-Емилио Папазов едвам не вкара втори гол. Той проби по левия фланг, влезе във вътрешността и стреля мощно, само че около гредата.

Всичко за Етър свърши в 70-ата минута, когато капитанът им Георги Александров извърши нарушаване против Ангел Бастунов и прекъсна обещаваща контраофанзива на домакините. Това означаваше, че съдията Георги Иванов ще му покаже втори жълт, трансформирал се в червен и изпъждане от игра.

Останали с човек повече хебърци усилиха натиска и в 73-ата минута Бастунов и Папазов бяха покрай това да изработят гол. Но това се случи пет минути по-късно. Йоан Н`Зи лиши топката от Крум Стоянов пред наказателното поле, подаде доста добре към Папазов към точката за осъществяване на дузпа и оттова нападателят безпроблемно вкара за 2:0.

В добавеното време стана 3:0 след удар на резервата Шейк Диаманка с левия крайник от границата на наказателното поле.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР