Хебър Пазарджик победи Етър Велико Търново с 5:2 в мач

...
Хебър Пазарджик победи Етър Велико Търново с 5:2 в мач
Коментари Харесай

Хебър се наложи над Етър в двубой със седем гола

Хебър Пазарджик победи Етър Велико Търново с 5:2 в мач от 13-ия кръг на Първа лига. Георги Николов бе най-резултатен за спечелилите, преди да бъде изпъден с пряк червен картон.

Гостите поведоха в резултата след единствено 228 секунди игра на стадион " Ивайло " във Велико Търново. Георги Николов засече с глава центриране на задна греда на Николас Пенев.

Болярите обаче бързо възобновиха равенството. Илкер Будинов центрира във вратарското поле от корнер, където Ивайло Димитров бе прецизен с глава.

Домакините стигнаха до поврат в 34-ата минута. Илкер Будинов проби по десния фланг и върна топката по земя в наказателното поле. Шахредин Бухолда стреля от придвижване с вътрешен удар за 2:1.

В добавеното време на първото полувреме възпитаниците на Любослав Пенев изравниха. Роберт Мазан насочи изострен пас по земя в наказателното поле, където Георги Николов се измъкна от противниковата защита, с цел да засече с едно допиране.

След паузата пазарджиклии продължиха да бележат. Поредното подло центриране на Роберт Мазан от левия фланг откри своя получател. По сходство на втория гол на гостите, Николас Пенев също стреля от придвижване, с цел да донесе обрата на отбора си.

Ангел Бастунов удвои преднината на отбора си в 53-ата минута. Нападателят насочи компактен шут, откакто бе оставен непокрит в наказателното поле.

След двете си асистенции Роберт Мазан също записа името си измежду голмайсторите. Защитникът стреля по въздух от дребен ъгъл, с цел да подпечата триумфа на своя отбор.

Авторът на две попадения за гостите Георги Николов получи пряк червен картон в 78-ата минута, откакто удари с лакът в главата Мартин Моран.

Хебър се изкачи до 9-ата позиция в класирането с актив от 16 точки. Етър остава на последното 16-о място в подреждането с 4 пункта.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР