Хебър (Пазарджик) отстъпи с 1:2 на елитния украински Металист 1925

...
Хебър (Пазарджик) отстъпи с 1:2 на елитния украински Металист 1925
Коментари Харесай

Хебър загуби от украинци в края на лагера си в Турция

Хебър (Пазарджик) отстъпи с 1:2 на елитния украински Металист 1925 (Харков) в контролна среща, която се игра на комплекса Емирхан Палас в Сиде. Украинците поведоха през първото полувреме, а след почивката удвоиха преднината си. 12 минути преди края Октай Хамдиев понижи от дузпа.

Първото полувреме беше равностойно, само че украинският тим направи офанзива от ляво, която приключи с центриране. Нито един от българските бранители не съумя да спре подаването, а те стачкуваха и за засада. Съдиите обаче не маркираха такава и на задна греда Игор Ногейра прати топката във вратата от два метра.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
До края на първото полувреме играчите на Владимир Манчев пробваха да изравнят, само че центриранията им не откриха верния човек в наказателното поле. Второто полувреме също не стартира по никакъв начин неприятно за пазарджиклии, които стигнаха до три следващи ъглови удара, само че също нямаше кой да нанесе прецизен удар. В 53-ата минута Стоян Стоичков навлезе в наказателното поле, само че си поведе неприятно топката и не съумя да нанесе удар.

В 57-ата минута Мартинюк и Островски излязоха сами против вратаря на Хебър, като последният получи топката и я прати в мрежата за 2:0. Българите обаче можеха да се върнат съвсем незабавно в мача. Ивайло Михайлов направи необикновен пропуск в 59-ата минута, откакто от половин метър на празна врата при паднал вратар не съумя да насочи топката в мрежата. Влезлият през второто полувреме Октай Хамдиев се освободи от бранител и стреля от границата на наказателното поле. Вратарят на Металист 1925 Коваленко отби топката и тя се отклони в страничната греда. Притичалият Михайлов обаче не съумя от 30 сантиметра да я прати във вратата.

В 83-ата минута Октай Хамдиев си завоюва самичък дузпа и я вкара за 1:2. Той получи топката с тил, извъртя се към вратата и беше арестуван с ръце.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР