Хебър остава в Първа лига. Пазарджиклии постигнаха важна победа над

...
Хебър остава в Първа лига. Пазарджиклии постигнаха важна победа над
Коментари Харесай

Любо Пенев спаси Хебър! Берое отива на бараж

Хебър остава в Първа лига. Пазарджиклии реализираха значима победа над Берое с 3:1 в дуел от последния плейофен кръг в групата на изпадащите. Поражението пък праща старозагорци на бараж против Спортист Своге на 11 юни.

Домакините излязоха напред в резултата в 42-та минута с гол на Ивайло Михайлов, който чудесно засече центрирана топка. Гостите усяха да изравянт в 81-та минута от дузпа посредством Тонислав Йорданов, само че по-късно пристигна моментът на играещия чартърен от ЦСКА Марк-Емилио Папазов, който вкара две красиви попадения за крайното 3:1.

В различен мач по същото време Пирин победи Спартак Варна с 2:0 и също си подсигури оцеляването. „ Орлетата “ дръпнаха в резултата още в самото начало посредством Даниил Кондраков (5′), а малко по-късно Вячеслав Велев (15′) значително умъртви интригата в мача.

В конфликт без значение Септември София победи Ботев Враца с 3:1 и се разделя с efbet Лига с триумф. Попаденията бяха дело на Красимир Костов (28′-автогол), Митко Митков удвои в 63-та минута, а гостите се върнаха в мача след ослепителен гол на Петър Кепов 10 минути преди края. В първата минута от добавеното време Септември стигна до крайното 3:1 след попадение от дузпа.

Етикети: Любослав ПеневХебър
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР