Хебър и завършиха при резултат 1:1 в контрола, играна в

...
Хебър и завършиха при резултат 1:1 в контрола, играна в
Коментари Харесай

Царско село и Хебър не се победиха в мач с 2 червени картона

Хебър и приключиха при резултат 1:1 в контрола, играна в Пазарджик. в 68-ата минута бе прецизен за домакините, само че изравни 6 минути по-късно за “царете”.

Двубоят ще се запомни с алените картони на бразилското крило на столичния отбор Андерсон и бранителя на Хебър. В 10-ата минута двамата се сдърпаха край тъчлинията и реферът ги изгони. съзнателно остави тима си да играе с 10 души, до момента в който домакините незабавно пуснаха нов футболист. След десетина минути игра 10 против 11 на терена се появи Християн Чипев. Именно пред него се откриха най-хубавите положения за гол преди почивката. Най-напред получи добра топка в 36-ата минута от Димитър Костадинов, само че игра с ръка при поемането на топката, 4 минути по-късно негов удар бе избит в корнер.

През второто полувреме Царско село притисна домакините, само че първият гол беше във вратата на резервата. В 68-ата минута след центриране от директен свободен удар, насочи топката към вратата, тя се удари в напречната греда, върна се в терена и Живко Петков я довкара.

Гостите изравниха в 74-ата минута посредством Димитър Костадинов, само че в основата на попадението беше, който пое топката в своята половина и направи съвсем 30-метров рейд преди да асистира за гола.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР