Хебър и Пазарджик винаги ще имат специално място в сърцето

...
Хебър и Пазарджик винаги ще имат специално място в сърцето
Коментари Харесай

Иван Станев: Показахме какво е колектив и задружна игра

Хебър и Пазарджик постоянно ще имат особено място в сърцето ми, споделя плеймейкърът

Волейболистите на Нефтохимик 2010 (Бургас) записаха 11-а победа в efbet Супер Волей. 

Възпитаниците на Атанас Петров се постановиха над първенеца Хебър (Пазарджик) с 3:1 гейма в мач от 15-и кръг на шампионата, изигран в зала " Младост ".
 Нефтохимик нанесе 3-а поредна загуба на първенеца Хебър в Efbet Супер Волей Нефтохимик нанесе 3-а поредна загуба на първенеца Хебър в Efbet Супер Волей
Ето какво сподели след конфликта пред BGvolleyball.com разпределителят на вицешампионите Иван Станев, който бе отличен за MVP:

" Чувствам се добре. Браво на целия тим, отлично на момчетата - показахме какво е колектив. Смятам, че това беше главното, с което победихме тима на Хебър, една задружна игра. Тежък мач, веселя се, че в нашата зала успяхме да се поздравим с триумф. "

" Намираме се в една тежка серия от пет значими мача, които са през три дни. Радвам се, че успяхме първите два да ги вземем, в този момент следва тежко посещение на Левски. В началото не можах да бъда доста на терена заради здравословни аргументи.

Играхме тактически вярно, използвахме слабите страни на съперника на обсада. Вече трети следващ мач стоим доста добре и на начален удар. Това бяха главните детайли, които оказаха въздействие за успеха. "

" Винаги Хебър и град Пазарджик ще останат в моето сърце, едно особено място има за почитателите, както и за управлението. Прекарах три страхотни години там, това е тим, в който организацията е на европейско равнище. Няма някаква специфична страст по време на дуелите, виждам да си свърша по допустимо най-хубавия метод работата. Радвам се, че и в този момент съумях да го направя. "

" Очаквам тежък конфликт с тима на Левски, макар че в последния мач за Купата успяхме да ги победим. Ще ни бъде доста тежко там, млади момчета - демонстрираха в последните мачове, че играят добър волейбол. Борят се до дъно, само че ние сме по-опитните. Ако успеем ние да ръководим играта, можем да се поздравим с победа ", приключи плеймейкърът.

Снимки: NVL/Startphoto.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР