Хеан Карлос Бланко е едно от новите попълнения на ЦСКА.

...
Хеан Карлос Бланко е едно от новите попълнения на ЦСКА.
Коментари Харесай

Запознайте се с Хеан Бланко от ЦСКА и Реал

Хеан Карлос Бланко е едно от новите попълнения на ЦСКА. Той е колумбиец и играе като нападател, само че има поливалентни качества в атакуващ проект. Ще носи емблематичния №7.

В своята татковина е прочут и като Златан. До момента не е играл в тим отвън нея. Последният му клуб е Ла Екидад, който е един от положителните отбори в страната. През 2017 се класира за финалния плейоф, където отпадна трагично (1:1 и 1:2) от бъдещия първенец - грандът Милионариос. Статистиките на Бланко в Ла Екидад за 3-те години престой не са впечатляващи - 24 гола в 109 мача. Все отново, той не е характерен централен нападател. Прави усещане със своята комбинативност и взор върху играта. Притежава добра техника и нюх към завършващото подаване. Едва ли ще надмине Фернандо Каранга по попадения, само че сигурно ще способства с една дузина асистенции.

 Снимка 329117
Източник:

Популярният интернет портал transfermarkt.com го прави оценка на 1 милион евро.

Стана ясно, че Бланко е отхвърлил предложения от други колумбийски отбори, с цел да дебаркира на " Армията ". Пристигна като свободен сътрудник.

Подписа с ЦСКА часове преди успеха над Лудогорец (2:1 след продължения) в четвъртфиналите за Купата на България. " Имах възприятието, че съм на някой от огромните конфликти на Латинска Америка. Не желая да давам обещания, само че за такива почитатели ще играя с цялото си сърце и душа! ", призна нападателят.

 Снимка 329116
Източник:

Твърди, че постоянно е желал да играе в Европа. " Благодаря на Бог за опцията да съм част от подобен огромен тим. Това е сбъдната фантазия и ще направя всичко допустимо да оправдая доверието, което ЦСКА ми гласоподава ", съобщи Бланко в една от известните обществени мрежи. Изявлението му провокира вълна от положителни мнения на негови почитатели, които му пожелават доста триумфи в новия клуб. Част от тях не пропуснаха да отбележат, че знаят за ЦСКА от София. Не закъсняха и приветствените известия от последователите на " алените ".

Започна зимната подготовка наедно с останалите играчи на " армейците ". Упасенията, че ще се климатириза мъчно стартират да се разсейват. Треньорският щаб похвали Бланко за интензивността му в тактическите занимания и за солидната физическа форма, в която се намира. Очаква се да пасне на отбора и схемата на Стамен Белчев, който би могъл да го употребява и зад нападателя. Като нищо ЦСКА ще се снабди със гибелен латино тандем в офанзивата си.

 Снимка 328695
Източник:

Титуляр на върха й е Фернандо Каранга. " Червените " ще си отдъхнат, в случай че Бланко успее да бъде опция на бразилеца, в което се провали Кевин Кубемба през есента. Конгоанецът ще бъде запомнен единствено с хеттрика против Несебър за Купата (4:1). В някои срещи ЦСКА сподели, че е подвластен от огромната си звезда, което клубът не може да си разреши в борбата за дубъл - Шампионска купа и Купа на България. Именно това е задачата пред гранда, изрично съобщи Белчев.

Новият нападател на " армейците " означи, че конкуренцията в тима не го плаши. На пръв взор наподобява земен човек с ценностна система и е мощно набожен, типично за колумбийците. Преди дни в София дойде половинката му - Юлиет Руиз. Двамата обичат да показват любовта си в обществените мрежи. Имат мопс на име Макси.

 Снимка 339688
Източник:

 Снимка 339686
Източник:

Бланко прекарва огромна част от свободното си време с Юлиет. Двамата обичат да вървят на кино, в увеселителни паркове, на сантиментални вечери, както и да пускат хвърчила и китайски фенери. Признава, че се усеща доста добре, когато пътува и не крие насладата си, че към този момент живее в България. Най-голямата му пристрастеност е футболът. Живее с играта. Фен е на Реал (Мадрид) и Кристиано Роналдо, само че също почита Лионел Меси. Играе футболни симулатори и даже събира колекционерските албуми със стикери към всеки Мондиал.

 Снимка 339687
Източник:

Не е национал на страната си, само че има участия в разнообразни младежки гарнитури. Част е от тима на Колумбия до 17-годишна възраст. Заминава дружно с отбора за Световното състезание през 2009 година в Нигерия, където " лос кафетерос " доближава до влиятелното 4-то място. Бланко блесва на осминафиналите против Аржентина. " Гаучосите " водят с 2:1 до 88-та минута, когато новото попълнение на ЦСКА изравнява резултата. Секунди по-късно колумбийците доближават и до надвит гол за крайното 3:2. Все още няма публични срещи за представителния състав на Колумбия, само че кой знае...

 Снимка 339692
Източник:

Това е Хеан Бланко. Феновете разпореждат огромни очаквания на него. Предстои да разберем дали ще бъде новия любим на Сектор " Г " или ще се провали у нас.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР