HD Mask записва видео с резолюция 1080p и го предава

...
HD Mask записва видео с резолюция 1080p и го предава
Коментари Харесай

Скрита камера вградена в USB зарядно

HD Mask записва видео с резолюция 1080p и го предава през Wi-Fi

USB зарядното HD Mask ще ви изненада с вградена камера за видеонаблюдение
(снимка: HD Mask)

Обикновено на пръв взор зарядно устройство за смарт телефон крие в себе си… скрита камера. Новата джаджа за домашно наблюдаване HD Mask се предлага на пазара на цена от 90 $.

Устройството е изпълнено във тип на правоъгълен паралелепипед със заоблени ръбове и черен цвят. В предната част е ситуиран общоприет порт USB Type-A за зареждане на смарт телефони, таблети и други джаджи. Над този конектор се намира едвам забележимото „ око ” на вградената камера за наблюдаване.

Камерата поддържа запис на видео във формат 1080p (1920×1080 пиксела). Файловете могат да бъдат съхранени на microSD карта памет с потенциал до 32GB, слотът за която се намира в задната част на кутията.

HD Mask обезпечава положително качество на записа даже при условия на слаба осветеност. В устройството са вградени още датчик за придвижване и безжичен Wi-Fi модул, посредством който камерата предава видеото към смарт телефона на потребителя.

HD Mask записва и предава безжично видео с резолюция 1080p
(снимка: HD Mask)

Камерата може да се употребява както вкъщи, по този начин и в офиса, с друго предопределение – видеонаблюдение за сигурност, грижи за децата и домашните любимци и др.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР