HBO започва да разработва нова адаптация по романите на Джордж

...
HBO започва да разработва нова адаптация по романите на Джордж
Коментари Харесай

НВО ще снима още една предистория на „Игра на тронове“

HBO стартира да създава нова акомодация по романите на Джордж Р.Р. Мартин, в които действието се развива преди събитията, разказани в известния ефирен сериал " Игра на тронове ", оповестява Variety, базирайки се на осведомени източници.

Сюжетът на „ Приключенията на Дънк и Ег “ се развива в същия фиктивен свят като романите от „ Песен за лед и огън “, само че съвсем век по-рано. Един от основните герои е принц Егон Таргариен, с прякор Ег.

Въпреки че планът е в начален етап на развиване, изданието отбелязва, че е значим приоритет за шефовете на HBO, които желаят да повторят триумфа на " Игра на тронове ".

Това не е първата предистория на " Игра на тронове ", която НВО ще снима. По-рано платформата разгласи, че ще филмира историята на династията Таргариен. Премиерата на новите серии, които ще се появят под заглавието " Къщата на дракона ", се чака през 2022 година. 

Телевизионният сериал „ Игра на тронове “ е основан на фантастичната поредност от книги „ Песен на лед и огън “. Действието в романите и сериала се развива на два измислени континента, където редица аристократични фамилии се борят за владичество над седемте царства на Вестерос, до момента в който цялото човечество е застрашено от заличаване заради нашествието на белите бродници.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР