HBO Max пусна документалния филм Диджей Вика (Vika!). Той е

...
HBO Max пусна документалния филм Диджей Вика (Vika!). Той е
Коментари Харесай

HBO пусна документален филм за най-стария DJ в Полша – 84-годишната Вика

HBO Max пусна документалния филм " Диджей Вика " (Vika!). Той е отдаден на най-стария диджей в Полша, а може би и в света. Това е 84-годишната Вирджиния Шмит, която до ден сегашен продължава да е звездата на варшавската клубна сцена и на разнообразни партите в Полша и в Европа.

Диджей Вика, както е известна професионално полякинята, е родена през 1938 година Днес тя живее във Варшава с котката си Дудуш.

По обучение Вика е педагок. Работила е с деца с увреждания и проблематични младежи. Дълги години полякинята е и шеф на затвор за малолетни.

След като се пенсионира, тя става деятел. Пуска музика както на танцови празненства за пенсионери, по този начин и в най-модерните юношески клубове – постоянно до сутринта и на високи токчета. Тя разчупва стандартите за облеклото, държанието и метода си на живот. Повтаря, че възрастта е просто число и не има намерение да прекара старините си в „ седене като растение на прозореца ".

Вика е определяна като харизматична жена и колоритна птица. Тя се обкръжава с младежи, без възрастта да е спънка. Въпреки енергечността си обаче, здравето на Вика стартира да ѝ припомня, че годините ѝ са повече от число. Дотолкова, че и тя към този момент не може да отхвърли, че времето тече.

„ Не се дразня на внуците си, само че не ми звънят постоянно. Може би два пъти годишно ", споделя Вика в филмовия откъс към кино лентата.

В различен миг, виждаме полякинята да приказва пред група възрастни хора и да ги окуражава с думите: „ Не можем да избягаме от старостта, само че можем да покажем хубостта ѝ ".

Ще откри ли полякинята смисъл в шерването на насладата от живота с други възрастни хора или ще избра компанията на по-младите? Трябва да гледаме, с цел да разберем.

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР