HBO Max, новата стрийминг платформа на WarnerMedia, която действа по

...
HBO Max, новата стрийминг платформа на WarnerMedia, която действа по
Коментари Харесай

HBO MAX заменя HBO GO у нас


HBO Max, новата стрийминг платформа на WarnerMedia, която работи по целия свят, идва в България на 8 март 2022 година, като от тази дата ще размени настоящата сега платформа HBO GO. HBO Max предлага цялостен нов свят висококачествено развлечение от Warner Bros., HBO, DC и Cartoon Network, Max Originals и доста други производители на наличие.

При старта на HBO Max съществуващите HBO GO сметки ще бъдат автоматизирано мигрирани към новата услуга и по този метод потребителите ще имат неотложен достъп до нея. Тези, които желаят да употребяват услугата непосредствено за първи път, могат да създадат своята регистрация още в този момент на http://www.hbomax.com и в деня на пускане на услугата да имат достъп до нея.

HBO Max ще бъде налична и посредством определени мобилни оператори и сътрудници за разпространяване на телевизия.

HBO споделя за първи път и цената на новата услуга за пряк абонамент.



В момента месечният пряк абонамент за HBO GO в България е 3.99 евро. Новата услуга HBO Max ще е налична против 4.99 евро на месец, при непосредствено абониране. За отпразнуването на идването на HBO Max, актуалните директни клиенти, които ще бъдат трансферирани автоматизирано към новата платформа ще заплащат понижена цена от единствено 3.30 евро на месец. Жестът дава на клиентите повече от 30% (или тъкмо 33%) непрекъсната отстъпка от месечната стойност, която е годна единствено, в случай че абонамента не се прекъсва. Нови клиенти, които се записват преди 31 март, също ще могат да се възползват от тази извънредна оферта, настояща за тях само в интервала от 08.03.22 до 31.03.22.

След 31 март, с изключение на общоприетия индивидуален месечен абонамент от 4.99 евро и непрекъснатата отстъпка за лоялни клиенти, ще бъде въведен нов годишен абонамент, предлагащ изключителна оферта за 12-месечен достъп на цената на 8 месеца. Неговата стойност е 39,90 евро.

По мотив оповестяването на датата за старта на Max у нас, Кристина Сулебакк, общоприет управител на HBO Max за EMEA, разяснява:



„ Развълнувани сме да потвърдим, че на 8 март HBO Max идва в България. HBO Max е ново преживяване за стрийминг, предлагащо най-хубавото развлечение с истински сериали, филми, реалити формати, документалистика и детски стратегии от Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals и други на необикновено атрактивна цена – една от най-ниските за услугата ни в Централна Европа. “. Тя отбелязва също, че HBO има непосредствено наличие и екип у нас от 20 години, като предлага локализирано наличие на пазара ни през цялото време, а стрийминг услугата от шест години.

Ново в наличието

Както към този момент бе оповестено, HBO Max ще предлага и достъп до филми на Warner Bros. единствено 45 дни след премиерата им в киносалоните. Сред заглавията, които ще бъдат налични от първия ден на платформата са Матрицата: Възкресения, Дюн и Методът Уилямс.



Сред новите сериали Max Originals са Станция 11, Миротвореца, втори сезон на Отгледани от вълци и The Sex Lives of College Girls. Европейските сериали към този момент също ще бъдат под марката Max Originals. Заглавията от континента, които ще имат своята международна премиера в платформата, включват Животът и всичко останало (Todo Lo Otro), Камикадзе (Kamikaze), Похот (Lust), Рукс (Ruxx), След зимата (The Thaw), Доносникът (The Informant) и Гарсия! (Garcia!).

За първи път у нас в HBO Max ще има и реалити формати като Expecting Amy, Finding Magic Mike, FBoy Island и Селена и основният готвач (Selena + Chef), които ще можем да гледаме с български надписи. Специалната детска секция KIDS ще бъде още по-богата и ще продължи да предлага Малки титани: в подготвеност!, Шантави рисунки, Стивън Вселенски: бъдещето I, Невероятният свят на Гъмбол, КоКомелон и още доста селектирани заглавия от Cartoon Network, Boomerang и други.

Наличността на заглавията варира по територии, а заглавията ще бъдат добавяни в платформата поетапно.

Йоханес Лархер, началник на HBO Max International, споделя: „ Глобалното разпространяване на HBO Max продължава по проект с идния старт на платформата в още 15 европейски страни, правейки ни налични в 61 територии по целия свят. Следваме тактиката си да предложим пряк достъп до услугата ни на потребителите по целия свят, което в комбиниране с обичаното ни наличие ще ни даде нужния мащаб, с цел да бъдем една от най-хубавите световни платформи за стрийминг.”



Технически специфики

Когато HBO Max услугата стане налична в България, HBO GO приложението ще спре да бъде интензивно и ще е належащо потребителят да конфигурира HBO Max приложението на устройството, на което гледа. Достъпът до устройството се реализира с към този момент употребените е-мейл и ключова дума.

Стрийминг услугата HBO Max ще бъде налична на разнообразни устройства и платформи, в това число настоящи модели смарт тв приемници смарт тв приемници (Samsung, LG и Android TV™), посредством стрийминг устройства (Apple TV 4K и Гугъл Chromecast™), игрови конзоли (PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox One и Xbox Series X|S) мобилни и таблети (iPhone, iPad, iPod Touch и Android™) и онлайн на http://www.hbomax.com.

HBO Max ще предложи на почитателите на качествените сериали и филми още по-добро зрителско преживяване. Функциите включват основаване на пет персонализирани профила, по едно и също време стриймване на три разнообразни устройства. Няма ограничаване за регистрирани устройства към един абонамент. Услугата ще предложи 5.1 съраунд тон, Dolby Atmos и 4K за определени заглавия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР